0474 / 97 84 17

VDM Beveiliging

Uw partner in inbraakbeveiliging

VDM Beveiliging Meerpuntsloten Bij VDM Beveiliging kan u terecht voor het vervangen van alle type sloten, cilinders, veiligheidsbeslag,  veiligheidsrozetten,deurpompen, vloerpompen, elektrische sloten, deurmagneten, toegangscontrole, enzovoort. Op al onze sloten en cilinders geniet u van 2 jaar volledige waarborg. (materialen,werkuren en verplaatsing)
Wij bouwen uw bestaande deur om naar een inbraakwerende.
Meerpuntsloten voor ieder type deur Een meerpuntslot is zoals het woord zegt: een slot dat op meerdere punten tegelijk afsluit. Deze kunnen worden gemonteerd op alle binnen en buitendeuren zodat deze zowel langs de binnenkant als langs de buitenkant kunnen worden maximaal afgesloten.(wat met een grendel niet kan) Wij bouwen uw bestaande deur om naar een inbraakwerende deur zodat u gespaard  blijft van alle kap en breekwerk dat een nieuwe deur met zich meebrengt om nog maar te zwijgen van de prijs. Ontdek ons uniek pakket dat wij hebben samengesteld om van uw bestaande deur een inbraakwerende deur te maken. Ook bieden wij de mogelijkheid om plaatsingen te doen buiten de kantooruren en in het weekend zodat u geen extra verlof hoeft te nemen en dit aan de gewone tarieven.
Bent u op zoek naar een meerpuntsslot in Aalst, Herdersem, Wieze, Hofstade, Lede, Oordegem, Erpe, Erpe-Mere, Bambrugge, Ottergem, Nieuwerkerken, Moorsel, Erembodegem, Wichelen, Haaltert, Denderleeuw, Herzele, Liedekerke, Oosterzele, Sint lievens houtem, Serskamp, Wetteren, Gent, kortom regio Oost-Vlaanderen en dit aan betaalbare prijzen? Een adres. Bel ons  
Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs en maken u een voordelige offerte op maat , onze afgesproken prijs blijft onze afgesproken prijs, dus geen verrassingen  en extra kosten achteraf!

VDM Inbraakbeveiliging -  Aalst                    info@vdmbeveiliging.be   

VDM Beveiliging
Uw partner in inbraakbeveiliging
Meerpuntsloten voor ieder type deur. Een meerpuntslot is zoals het woord zegt: een slot dat op meerdere punten tegelijk afsluit. Deze kunnen worden gemonteerd op alle binnen en buitendeuren zodat deze zowel langs de binnenkant als langs de buitenkant kunnen worden maximaal afgesloten.(wat met een grendel niet kan) Wij bouwen uw bestaande deur om naar een inbraakwerende deur zodat u gespaard  blijft van alle kap en breekwerk dat een nieuwe deur met zich meebrengt om nog maar te zwijgen van de prijs. Ontdek ons uniek pakket dat wij hebben samengesteld om van uw bestaande deur een inbraakwerende deur te maken. Ook bieden wij de mogelijkheid om plaatsingen te doen buiten de kantooruren en in het weekend zodat u geen extra verlof hoeft te nemen en dit aan de gewone tarieven.
VDM Beveiliging Meerpuntsloten Bij VDM Beveiliging kan u terecht voor het vervangen van alle type sloten, cilinders, veiligheidsbeslag,  veiligheidsrozetten,deurpompen, vloerpompen, elektrische sloten, deurmagneten, toegangscontrole, enzovoort.
Bent u op zoek naar meerpuntsloten in Aalst, Herdersem, Wieze, Hofstade, Lede, Oordegem, Erpe, Erpe-Mere, Bambrugge, Ottergem, Nieuwerkerken, Moorsel, Erembodegem, Wichelen, Haaltert, Denderleeuw, Herzele, Liedekerke, Oosterzele, Sint lievens houtem, Serskamp, Wetteren, Gent, enz… Bel VDM Beveiliging vandaag nog.
Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs en maken u een voordelige offerte op maat , onze afgesproken prijs blijft onze afgesproken prijs, dus geen verrassingen en extra kosten achteraf!

               VDM Inbraakbeveiliging  Aalst

  info@vdmbeveiliging.be    0474 /97 84 17