0474 / 97 84 17

VDM Beveiliging

Uw partner in inbraakbeveiliging

Eerlijke prijzen gecombineerd met vakmanschap
Vraag onze offerte aan zonder          verrassingen achteraf
OVER ONS Bijna 20 jaar geleden stapte ik in de wereld van inbraakbeveiliging en brandkasten voor een werkgever en dit voor voornamelijk de bank- en diamand sector, later ook particulieren. Wat toen zuiver een luxe artikel was en enkel in bedrijven of banken werd toegepast,is nu ondertussen een vereiste voor iedere woning geworden. Steeds meer merkte ik op dat er door de jaren heen gretig misbruik werd gemaakt van het fenomeen inbraakbeveiliging en dat men de prijzen de hoogte injaagde uit winstbejag en dat de veiligheid van de klanten geen belang meer uitmaakte. Omdat inbraakbeveiliging voor mij een passie was geworden besloot ik zelfstandig te worden en inbraakbeveiliging aan betaalbare prijzen aan te bieden zonder aan de kwaliteit van onze producten te raken.
 WAAROM KIEZEN VOOR VDM BEVEILIGING ? -De Zaakvoerder staat mee op de werkvloer. -Rechtstreeks contact met de zaakvoerder 24/24 -Omdat uw inbraakbeveiliging onze passie is. -Omdat wij ook buiten de kantooruren en in het weekend plaatsingen doen en dit  aan het gewone dag tarief. (dus u geen extra verlof hoeft te nemen) -Service aan onze klanten 7/7 en 24/24. -Al onze producten zijn voorzien van de nodige labels en keuringen. -Wij 2 jaar volledige waarborg geven, verplaatsing en werkuren inbegrepen.
Wij zijn ook bereikbaar buiten de kantooruren voor vragen en info !

VDM Inbraakbeveiliging -  Aalst                    info@vdmbeveiliging.be   

VDM Beveiliging
Uw partner in inbraakbeveiliging
Waarom kiezen voor : VDM Beveiliging -De Zaakvoerder staat mee op de werkvloer. -Rechtstreeks contact met de zaakvoerder 24/24 -Omdat uw inbraakbeveiliging onze passie is. -Omdat wij ook buiten de kantooruren en in het weekend plaatsingen doen en dit aan het gewone dag tarief. (dus u geen extra verlof hoeft te nemen) -Service aan onze klanten 7/7 en 24/24. -Al onze producten zijn voorzien van de nodige labels en keuringen. -Wij 2 jaar volledige waarborg geven, verplaatsing en werkuren inbegrepen.
Ons advies en onze offertes zijn volledig gratis en vrijblijvend.

               VDM Inbraakbeveiliging  Aalst

  info@vdmbeveiliging.be    0474 /97 84 17